nieuws

Delta Hotel krijgt ijsbaan

Hotel

Het Delta Hotel in Vlaardingen, voormalig winnaar van de Dutch Hotel Award, krijgt een schaatsbaan voor de zaak. Het gaat om een baan van 300 vierkante meter. Op 1 december wordt de baan geopend door Erica Terpstra.

Delta Hotel krijgt ijsbaan

Dat laat eigenaar Lucas Petit van het aan de Maas gelegen Delta Hotel weten. ‘Het is jarenlang bij plannen gebleven maar nu is het eindelijk zover, er komt een schaatsbaan in Vlaardingen. We maken een openbare baan pal naast het hotel onder de noemer Delta Hotel On Ice’, aldus Petit.

De opbrengst van de baan komt ten goede aan een tuin voor Pallieterhof, een kinderhospice in aanbouw in Capelle a/d IJssel. Stichting Pallieter maakt zich sterk voor de zorg van ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen. Delta Hotel, in 2004 winnaar van de Dutch Hotel Award, investeert 125.000 euro in de tijdelijke baan. Er worden diverse evenementen gehouden op en bij de baan.

De schaatsbaan is vanaf begin december vijf weken open. De opening wordt verricht door Erica Terpstra, voorzitters van de sportkoepel NOC*NSF. Terpstra vormt samen met Harry Wirtz (directeur Maasstad Weekbladen), Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) en D. Tibboel (Hoofd IC Sophia Kinderziekenhuis) het comité van aanbeveling voor Delta Hotel On Ice.

Reageer op dit artikel