nieuws

Eerste twitterhuwelijk in Bilderberg

Hotel

Het eerste twitterhuwelijk (‘Twedding’) is voltrokken in het Bilderberg Hotel Kasteel ’t Kerkebosch in Zeist. Het huwelijk is vanaf het aanzoek tot stand gekomen via Twitter. Weddingplanners, fotografen, grafisch ontwerpers en ook het hotel bood het paar gratis hun diensten aan.

Eerste twitterhuwelijk in Bilderberg

Het huwelijk werd voltrokken in Hotel Bilderberg, die ook het diner en de bruidskamer gratis regelden. ‘Wij feliciteren het bruidspaar van harte met hun Twedding en zijn blij dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan een onvergetelijke dag. Dit iniatiatief past uitstekend bij de social media strategie van Bilderberg’, aldus Arlette Gilbert, commercieel directeur van Bilderberg.

De aanleiding voor de Twedding was het aanzoek via Twitter, dat René Hoksbergen (48) deed aan Jannetta Dorsman (44) tijdens een Twitterevent. Direct boden allerlei bedrijven en mensen aan om hen te helpen hun bruiloft te regelen.

’s Avonds vond er een feest plaats voor duizend Twitteraars, waar een band speelde die door twitter-muzikanten speciaal voor deze gelegenheid was samengesteld. Tijdens het feest konden gasten een donatie doen voor Pink Ribbon.

Reageer op dit artikel