nieuws

Ehzerwold naar Best Western

Hotel

Hotel Landgoed Ehzerwold in het Gelderse Almen sluit zich aan bij Best Western Hotels. Het horecabedrijf hoopt zo op meer buitenlandse gasten. Anderhalf jaar geleden hing het voortbestaan van Ehzerwold nog aan een zijden draadje.

Ehzerwold naar Best Western

Per 1 juli wappert de Best Western-vlag bij hotel annex congrescentrum Ehzerwold. Directeur Richard Ottenschot verwacht met deze stap meer gasten uit het buitenland te ontvangen. ‘Best Western Hotels heeft een internationale databank. We willen graag meeliften op hun reserveringssysteem en op die manier klanten uit de hele wereld trekken’, aldus Ottenschot in de regionale krant DeStentor.

Het bedrijf gaat straks Best Western Hotel Landgoed Ehzerwold heten. Volgens Ottenschot betekent de aansluiting bij Best Western dat er ruimte is voor drie nieuwe medewerkers. Ehzerwold zoekt een restaurantmanager, een receptioniste en een zalensetter.

In 2004 zag de toekomst er minder rooskleurig uit. Landgoed Ehzerwold moest eind 2004 een doorstart maken na een langdurige worsteling het bedrijf weer gezond te krijgen. Het bedrijf telt 114 hotelkamers, negentien conferentiezalen, elf vergaderzalen en een groot restaurant.

Reageer op dit artikel