nieuws

GM van hotel Jan van Scorel naar Dok 51

Hotel

De general manager van het Golden Tulip hotel Jan van Scorel in Schoorl is overgestapt naar het restaurant van Ben van Beurten in Den Helder, Dok 51. Pepijn van der Mije is bij Dok 51 aangesteld als opstart manager.

GM van hotel Jan van Scorel naar Dok 51

In een toelichting zegt Pepijn van der Mije desgevraagd dat hij Ben van Beurten ondersteunt. ‘Ik houd me bezig met het F&B gebeuren voor de schermen, zodat Van Beurten zich kan concentreren op de keuken en de leerlingen.

Jan van Scorel

Van der Mije verlaat hotel Jan van Scorel na een jaar alweer omdat hij Dok 51 ‘een fantastisch project vindt waarvoor ik me graag wil inzetten.’

Bij Dok 51 krijgen kansarme jongeren een opleidingskans met baangarantie.

Van der Mije werkte een jaar als general manager van GT hotel Jan van Scorel. Daarvoor was hij theatermanager van de Pathé bioscoop De Munt in Amsterdam. Voor zijn carrière in Theater Pathé heeft Van der Mije tien jaar lang ervaring opgedaan in de hotellerie als hotelmanager van Campanile Zwolle.