nieuws

Grote plannen bij Kasteel Vaalsbroek

Hotel

Bilderberg Hotel Kasteel Vaalsbroek in het Limburgse Vaals trekt 2,7 miljoen euro uit om uit te breiden. Het horecakasteel krijgt een nieuwe conferentiezaal en een eetplein.

Grote plannen bij Kasteel Vaalsbroek

Dat melden Limburgse media. Het Moretti Paviljoen daterend uit 1985 maakt plaats voor een zaal met een oppervlakte van vierhonderd vierkante meter. Deze ruimte kan straks tweehonderd conferentiegangers herbergen. Dat is een verdubbeling van de huidige capaciteit.

Aan de andere kant van het kasteel moet een soortgelijk gebouw komen. Daarin wordt een eetplein gevestigd voor een paar honderd gasten.

Volgens general manager Lex Nijenhuis moet de verbouwing in september 2009 klaar zijn. Bilderberg investeert 2,7 miljoen euro in de veranderingen. Afgelopen jaar trok het al 1,3 miljoen euro uit om 130 hotelkamers te renoveren.

Reageer op dit artikel