nieuws

Haai jaagt toeristen angst aan

Hotel

De schrik zit er goed in bij de mensen die hun vakantie doorbrengen in één van de vele hotels aan het strand van Tarragona in het oosten van Spanje. Meerdere mensen sloegen in de afgelopen dagen alarm, omdat ze meenden dat ze een 2 meter lange haai in zee hadden gezien.

Haai jaagt toeristen angst aan

Dat meldt de lokale krant Diari de Tarragona zaterdag. De politie besloot vrijdagavond het strand van Arrabassada over een lengte van 100 meter te ontruimen, nadat drie sportduikers hadden gezegd dat ze een haai hadden gezien.

Twee zwemmers waren donderdag ook al naar de politie gestapt met het verhaal dat ze een haai in de buurt van het strand hadden waargenomen.

Na het ontruimen van het strand van Arrabassada spoedden medewerkers van het Rode Kruis en een strandwacht zich naar de vloedlijn om een glimp van de haai op te vangen. Hun speurtocht bleef echter zonder resultaat.

Reageer op dit artikel