nieuws

Hilton-baas vertrekt

Hotel

Howard Friedman vertrekt als directeur van Hilton in Groot-Brittannië en Ierland. Na zeventien jaar gaat Friedman met pensioen. Opvolger van Friedman wordt Simon Vincent.

Hilton-baas vertrekt

Dat meldt de website van Caterer. Howard Friedman overweegt terug te keren naar de Verenigde Staten. De wisseling van de toppositie bij de Britse divisie van Hilton vindt begin volgend jaar plaats. De nieuwe topman, Simon Vincent (43), is afkomstig van de online reisorganisatie Opodo. Hij is daar deze week afgetreden als ceo.

Volgens een woordvoerder van Hilton brengt Vincent vooral veel commerciële vaardigheden met zich mee. Daarnaast is zijn kennis over reisorganisaties op internet, opgedaan bij Opodo en Thomas Cook, van groot belang voor Hilton.

Zie ook:

Topman Hilton naar easyJet

Reageer op dit artikel