nieuws

Hilton Den Haag gunt nieuwsgierigen unieke kans

Hotel

Officieel gaat het Hilton Den Haag pas in april 2010 open, maar wie zijn nieuwsgierigheid naar het megahotel niet kan bedwingen, krijgt aankomende zaterdag een unieke kans.

Hilton Den Haag gunt nieuwsgierigen unieke kans

Op zaterdag 6 juni is het namelijk de Dag van de Bouw. In Nederland openen dan meer dan 80 bijzondere bouwlocaties hun deuren voor het publiek. Zo ook het in aanbouw zijnde Hilton The Hague in de Zeestraat in Den Haag, dat dus pas over een jaar open gaat.

Voormalig PTT-complex

Geïnteresseerden krijgen een rondleiding in het in aanbouw zijnde Hilton-hotel aan de Zeestraat. Ze zullen zien hoe het voormalige PTT- complex, dat dateert uit 1952, grondig gerenoveerd wordt en omgebouwd naar een luxe internationaal hotel.