nieuws

Hotel boeken met je TomTom

Hotel

Reizigers met een TomTom in de auto hoeven voortaan hun auto niet meer uit om onderweg een hotel te boeken. De fabrikant van het navigatiesysteem heeft daarvoor een nieuwe functie vrijgegeven, die je gratis kunt downloaden naar je TomTom Go.

Hotel boeken met je TomTom

Met de Hotel Booking Service kun je op je reis door Europa nog snel even een hotelletje boeken voor de nacht. Erg handig voor gasten die net uren in een Franse file hebben gestaan.

De service biedt een overzicht van ‘alle hotels die je je maar kunt wensen’, aldus TomTom. Het bedrijf werkt voor de nieuwe dienst samen met Expedia, dat zowel grote hotelketens als kleinere onafhankelijke hotels in het bestand heeft opgenomen.

Op de TomTom zijn niet alleen de nabijgelegen hotels te zien, maar ook de beschikbaarheid van kamers, de prijs en de faciliteiten. Om daadwerkelijk een kamer te boeken, kun je vervolgens bellen met de klantenservice van Expedia. Tegen lokaal tarief, aldus TomTom.

Zestien landen

De dienst vindt hotels in zestien Europese landen, waaronder Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Italië.

De hotelboek-functie is gratis te downloaden voor iedereen met een TomTom Go-toestel.

Reageer op dit artikel