nieuws

Huldiging Oranje zorgt voor omzetplus hotels

Hotel

De gemeente Amsterdam roept fans die bij de huldiging willen zijn op om vandaag al naar de stad te komen en woensdag pas weer te vertrekken. Dit zorgt voor de nodige extra omzet bij hotels, aldus KHN.

Huldiging Oranje zorgt voor omzetplus hotels

KHN kan geen cijfers geven, maar ‘er wordt flink extra geboekt’, aldus een woordvoerder. ‘Mensen komen toch wel twee dagen langs voor de huldiging. Het is erg opvallend dat er nu nog geboekt wordt, ondanks dat we verloren hebben. De rondvaart gaat door, dus het veel mensen grijpen die kans om het Nederlands Elftal toe te juichen. Ze zien het als een leuk dagje uit.’

Ook gisteren zorgde de finale voor extra omzet. Opnieuw kan KHN geen cijfers geven, maar de vergelijkt de omzet met die van een Koninginnedag.

Reageer op dit artikel