nieuws

Ingmar Sloothaak naar Htel Serviced Apartments

Hotel

Ingmar Sloothaak treedt met ingang van 1 september in dienst bij Htel Serviced Apartments. Hij wordt director of sales & marketing. Sloothaak volgt Tessa de Jong op. Zij vertrekt bij de organisatie.

Ingmar Sloothaak naar Htel Serviced Apartments

Ingmar Sloothaak (33) was director of sales & marketing bij Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Na zijn studie aan de Hotel Management School in Leeuwarden werkte hij onder meer bij Mövenpick Hotels & Resorts, Bilderberg Hotels & Restaurants en Dolce International.

Twee Htel locaties

Htel Serviced Apartments heeft 320 appartementen in Amsterdam. De appartementen kennen de service van een hotel. De organisatie heeft twee locaties: Htel Business Suites in Amstelveen en Htel Executive Apartments aan de Amsterdamse Zuid-As.