nieuws

Inschrijving Dutch Hotel Award 2008

Hotel

Met de lancering van de vernieuwde website Dutchhotelaward.nl is deze week de strijd om de Dutch Hotel Award 2008 officieel van start gegaan. Managementteams van hotels in Nederland kunnen tot eind maart inschrijven.

Inschrijving Dutch Hotel Award 2008

De Dutch Hotel Award beleeft z’n vijfde editie en inmiddels is de vakprijs een instituut in de hotellerie. Meedoen kan veel publiciteit opleveren, maar veel belangrijker zijn de lessen die je als team leert met de gezamenlijke inspanning, vinden managers.

‘Deelname aan de wedstrijd is niet alleen erg leuk en leerzaam, het is bovendien een goede graadmeter voor je organisatie’, zegt Philip Geervliet, directeur van Château St Gerlach, de winnaar van 2007.

In 2006 won hotel Des Indes, in 2005 hotel Beaumont in Maastricht, en in 2004 ging het Delta hotel in Vlaardingen met de award aan de haal.

In het supplement Misset Hotel deze week meer over de Dutch Hotel Award 2008 en de wedstrijdprocedure. Aanmelden voor de wedstrijd kan op www.dutchhotelaward.nl. Klik op het deelnameformulier.

Reageer op dit artikel