nieuws

Ipad 2 op kamers Eccelston Square in Londen

Hotel

Een iPad 2, een 46 inch 3D-televisie met 3d Blu-ray dvd-spelers, een iPod-dock en een Nespresso-koffiemachine. Gasten van het begin deze maand geopend Ecclestone Square hotel in Londen komen niets tekort op hun kamer.

Ipad 2 op kamers Eccelston Square in Londen

Het Eccleston Square opende 1 augustus de deuren. Op de kamers stikt het van de gadgets, meldt Ipadcub.nl. Een 46 inch televisie met bijbehorende blu-ray dvd-speler, beide 3D en van het merk Panasonic. En daarbij een collectie 3D-films. Verder een iPod-dock waarmee muziek draadloos kan worden gestreamd en een koffie-apparaat van Nespresso.

Klapstuk is de iPad 2, te gebruiken voor diensten als roomservice en een restaurant- of clubreservering. Het hotel stelt gratis wifi en vast internet via een Ethernet-kabel beschikbaar.

Voor al deze luxe moet een prijs van ruim 300 euro per nacht worden betaald.