nieuws

Jamie Oliver in zee met Zweede Scandic

Hotel

Jamie Oliver heeft in zijn programma School Dinners en de Feed Me Better campagne de spotlights gezet op gezonde voeding voor schoolkinderen. Oliver verlegt nu zijn focus naar reizende kids. Om ook deze doelgroep een gezonde maaltijd voor te zetten is hij een samenwerkingsverband aangegaan met de Zweedse Scandic hotels.

Jamie Oliver in zee met Zweede Scandic

Scandic Hotels heeft een driejarig contract afgesloten met Oliver. Het is de bedoeling dat de celebrity chef ieder jaar op een nieuwe doelgroep inzoomt. Het eerste jaar zal zijn focus liggen bij de reizende kids.

Zelf kiezen

Het is de bedoeling dat de Scandic hotels een compleet nieuw kindermenu krijgen. Traditionele maaltijden zullen worden opgelapt. Nieuwe maaltijden, bereidt op natuurlijke wijze en bestaande uit natuurlijke ingrediënten, zullen worden geïntroduceerd. Kinderen kunnen hun maaltijd samenstellen door te kiezen van de menukaart én zelf een salade te maken bij de saladebar.