nieuws

Kamers Renaissance Amsterdam vernieuwd

Hotel

Het Renaissance Amsterdam Hotel heeft de eerste fase van de renovatie succesvol afgerond. Alle 402 kamers hebben een compleet nieuw uiterlijk gekregen, voorzien van een strak design en moderne faciliteiten.

Kamers Renaissance Amsterdam vernieuwd

De grootscheepse verbouwing van het hotel maakt onderdeel uit van een ‘top-to-bottom’-transformatie. Hieronder vallen een nieuwe entree, lobby, restaurant en lounge, meetingzalen, Health Center en een Club Lounge.

De gerenoveerde kamers hebben het traditionele decor verruild voor een hip, strak en kleurrijk interieur, met trendy accenten als lime en chocolade bruin. Gecombineerd met turquoise, oranje en witte kleuren.

De luxe badkamers zijn voorzien van een ‘walk in shower’. Sommige deluxe kamers hebben een ligbad. Alle kamers zijn verder uitgerust met een individueel regelbaar airconditioningsysteem, een rookmelder, sprinklerinstallatie, draadloos internet, LCD interactief tv-systeem, laptopsafe, 24-uurs roomservice, een geautomatiseerde minibar en een royale werkplek.

Alle renovaties van het Renaissance Amsterdam Hotel moeten voor het einde van het jaar klaar zijn. De nieuwe entree en het eerste deel van de vernieuwde lobby is 10 oktober in gebruik genomen. De overige ruimten worden de komende maanden opgeleverd.

Reageer op dit artikel