nieuws

Komst TT-hotel in Assen vertraagd

Hotel

De komst van een het TT-hotel in Assen heeft vertraging opgelopen. Door het vroegtijdig afhaken van investeerders is de bouwaanvraag nog niet rond. Gasten kunnen straks vanuit het hotel wedstrijden op het racecircuit volgen.

Komst TT-hotel in Assen vertraagd

De website van RTV Drenthe meldt dat het Hotel TT-World bij het bekende racecircuit een jaar later open gaat dan gepland. Eind 2008 moet het hotel klaar zijn. Initiatiefnemer Berend Smit verwacht dat binnen twee maanden wordt begonnen aan de bouw.

Twee investeerders zijn afgehaakt waardoor de bouwaanvraag op zich laat wachten. Waarom ze niet meer meedoen is bij Smit niet bekend. ‘Dat is niet aan mij bekendgemaakt’, laat Smit weten bij de regionale omroep.

Ondanks een kleine vertraging komt het hotel er sowieso, meldt Smit. Er is inmiddels een nieuwe investeerder gevonden en over een maand of twee gaat de eerste schop de grond in. Eind 2008 moet het hotel klaar zijn. Dan kunnen gasten vanuit het hotel wedstrijden op het racecircuit volgen. Verder ademt het hotel een en al racesport uit.

Zie ook

Reageer op dit artikel