nieuws

Laatste dag inschrijven Dutch Hotel Award

Hotel

De inschrijving voor de Dutch Hotel Awards (DHA) 2012 sluit op vrijdag 6 april. In de wedstrijd nemen hotelmanagementteams het dit jaar tegen elkaar op rondom het thema ‘toegevoegde waarde’.

Laatste dag inschrijven Dutch Hotel Award

Uit de aanmeldingen kiest de jury drie finalisten, die worden op 18 mei bekendgemaakt. De Award wordt vervolgens op 6 juni uitgereikt aan de winnaar en opvolger van Townhouse Maastricht, de winnaar van 2011.

Het thema van de managementwedstrijd is ‘toegevoegde waarde’. Volgens de organisatie wordt er tegenwoordig teveel gehamerd op de (zo laag mogelijke) prijs van een hotelkamer. Maar juist hotels die zich onderscheiden door wat extra’s bieden, waar gasten terugkomen, geven die ‘toegevoegde waarde’.

De jury van de DHA zoekt naar het hotel dat dit op de beste manier in de bedrijfsvoering heeft geïncorporeerd. Op de site kan uiterlijk vrijdag nog het aanmeldformulier worden ingevuld.

Die jury bestaat uit Bas Tolmeijer (voorzitter) en Francesco Monaco van Trust Hospitality, Misset Horeca hoofdredacteur Martine Zuil, sectormanager leisure, travel en media bij ING Sasja van As-Winters, architect van SBS Architectuur Theo Spies, college van bestuurslid Clemens Berendsen van de Hotelschool Den Haag en salesdirecteur horeca bij Heineken Erik Schuckink Kool.

Reageer op dit artikel