nieuws

Landal opent grootste accommodatie

Hotel

Landal heeft op haar park Domein De Schatberg in het Limburgse Sevenum haar grootste accommodatie geopend. De vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 32 personen, minder kan ook omdat de ruimtes ook afzonderlijk verhuurd kunnen worden.

Landal opent grootste accommodatie

Het huis is geschikt voor maximaal 32 personen en is opgebouwd uit tien tweepersoonsslaapkamers, drie appartementen voor vier personen, een grote woonkamer, keuken, badkamer voor mindervaliden en sauna’s.

De tweepersoonsslaapkamers zijn volgens Landal vergelijkbaar met een driesterren hotelkamer. Alle kamers en appartementen beschikken ook over een eigen badkamer.

De 32-persoons groepsaccommodatie heet Lake View en is begin juni geopend en voor het eerst verhuurd.

Het grote huis is zo ingedeeld dat de slaapkamers en appartementen ook zelfstandig verhuurd kunnen worden. De woning ligt aan het meer, op korte afstand van de parkvoorzieningen, waaronder zwembad en restaurants.

Meer woningen

Naast de nieuwe 32- persoons groepsaccommodatie beschikt De Schatberg op dit moment over vier twaalfpersoons- en zes tienpersoons woningen. De eerste categorie wordt binnenkort uitgebreid met nog eens twee woningen en de tweede categorie met nog vier woningen.

Ronald Hoppzak, General Manager van Landal Domein De Schatberg: ‘We zijn continue op zoek naar nieuwe invalshoeken en mogelijkheden om ons park aantrekkelijk te houden voor een breed publiek.’

Hij vervolgt: ‘De vraag naar grotere accommodaties is de laatste jaren sterk gegroeid. Families kiezen minder vaak voor meerdere bungalows. De voorkeur gaat steeds meer uit naar

Reageer op dit artikel