nieuws

Landgoed Altembrouck wordt Hampshire Classic

Hotel

Landgoed Altembrouck in het Belgische ’s Gravenvoeren heeft zich aangesloten bij Hampshire Hospitality. Het bekende hotel pal over de grens wordt een Hampshire Classic.

Landgoed Altembrouck wordt Hampshire Classic

Altembrouck ligt verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek. Maastricht en Hasselt liggen op zo’n 15 minuten autoafstand. Het kasteel uit de 18e eeuw krijgt de soft branded merknaam Hampshire Classic.

Het landgoed heeft zich ontwikkeld tot culinaire broedplaats van waaruit in 1998 de beroomde Japanese Wagyu-runderen in Europa werden geïntroduceerd, aldus de persverklaring van Hampshire Hospitality.

Ook het beroemde Kobe beef, het Hongaarse Mangalica-varken, het Primavera-kalf en het eigen Kurohitsu-lam zijn er te vinden. Onder het motto ‘Smaak voorop’ is in de keuken van het hotel veel aandacht voor producten van het eigen land.

Reageer op dit artikel