nieuws

Lauswolt vernieuwt wellness centre

Hotel

Het welness centre van Bilderberg Landgoed Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag is compleet vernieuwd. Het interieur is opnieuw ingericht in de frisse en moderne stijl van La Prairie, het prestigieuze beautymerk waarvan Lauswolt nu de producten voert.

Lauswolt vernieuwt wellness centre

De naam van het wellness centre is na de verbouwing veranderd in The Art of Beauty, La Prairie. De officiële feestelijke heropening vond 16 maart plaats en werd bijgewoond door vaste gasten.

Wapenfeit

Het is het eerste wapenfeit van Marc van Gulick, sinds 12 februari 2007 general manager van Landgoed Lauswolt. Van Gulick kwam over van restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin en werkte in het verleden als chef-kok bij Lauswolt. Eerder dit jaar was Lauswolt prominent in het nieuws toen er formatiegesprekken plaatsvonden tussen CDA, PvdA en ChristenUnie.

Zie ook:

Van Gulick terug naar Lauswolt