nieuws

NH Hoteles heropent in Amsterdam Noord

Hotel

De Spaanse hotelgroep NH Hoteles heeft haar hotel NH Galaxy in Amsterdam, voorheen het NH Centraal Station, officieel heropend. Het hotel is gedurende zeven maanden dicht geweest, een periode waarin de 290 kamers volledig zijn gerenoveerd.

NH Hoteles heropent in Amsterdam Noord

Hotelmanager van het vernieuwde viersterren Galaxy is Dagmar Gielens. Ze komt over van het NH hotel in Zandvoort.

4300 liter verf

Tijdens de verbouwing van de 290 kamers en 14 zalen van het hotel aan de Distelkade is 4300 liter verf gebruikt, op de vloeren ging 500 vierkante meter laminaat en 3500 vierkante meter tapijt. Op gordijnrails met een totale lente van een kilometer is 4500 vierkante meter gordijn opgehangen. In de zeven maanden van bouwwerkzaamheden werkten 70 bouwvakkers aan het hotel.

‘Amsterdam-Noord is flink in trek als vestigingsplaats van veel grote bedrijven. Ons hotel met 290 gerenoveerde kamers en nieuwe openbare ruimtes als lobby, receptie, restaurant en crew lounge is een perfecte locatie voor het zakelijke, vergader- en vrijetijdssegment.’ Dit zegt Arco Buijes, business unit director Benelux, UK, France & Africa van NH Hoteles over het vernieuwde hotel.

Kussenmenu

Het hotel beschikt over Woman Style kamers met extraatjes voor vrouwelijke reizigers en Pilowzzzzz, een kussenmenu waarmee gasten zelf hun favoriete kussen kunnen uitzoeken.

NH Hoteles heeft 13 hotels in Amsterdam met een totaal van 2800 kamers.

Reageer op dit artikel