nieuws

Nieuw Amrâth weet niets van Ramsay

Hotel

Het nieuwe Amsterdamse topbedrijf Grand Hotel Amrâth Amsterdam ontkent in contact te zijn met Gordon Ramsay over de komst van de Britse topkok naar Amrâth. Ramsay wil dolgraag een restaurant starten in Amsterdam en Amrâth zou een optie zijn.

Nieuw Amrâth weet niets van Ramsay

‘Hierover is mij niets bekend. Er is geen contact met Ramsay’, zo laat pr-man Peter Wijnen namens general manager Marcel Bosman van het Grand Hotel Amrâth Amsterdam desgevraagd weten.

Gordon Ramsay vertelde eind vorig jaar dat hij binnen een jaar een restaurant wil openen in Amsterdam. Hij gaf aan dat het om een ‘bestaand gebouw gaat dat opnieuw wordt ingericht’. Ramsay wil een fine dining-gedeelte met 45 stoelen en een wat meer ‘casual’ deel met tachtig stoelen.

In de Britse media dook regelmatig de naam van het Pulitzer Hotel op als mogelijke locatie. Het Amsterdamse hotel heeft diverse malen aangegeven de komst van Ramsay niet te kunnen bevestigen. Het lijkt erop dat de onderhandelingen met het Pulitzer Hotel zijn vastgelopen en dat Ramsay uitwijkt naar een nieuwe locatie, waarbij de naam Grand Hotel Amrâth Amsterdam nadrukkelijk wordt genoemd.

Reageer op dit artikel