nieuws

Nieuwe chef-kok voor De Wilmersberg

Hotel

Ronald Bor is de nieuwe chef van Landgoed de Wilmersberg in De Lutte. Bor komt van sterrestaurant De Wanne in Hotel De Wiemsel in Ootmarsum waar hij sous-chef was.

Nieuwe chef-kok voor De Wilmersberg

Met de aanstellen van de nieuwe chef wil De Wilmersberg haar ambities om de keuken naar een hoger niveau te tillen waarmaken. Eind vorig jaar maakte de hotel zich los van hotelorganistaie Bilderberg om haar eigen koers te gaan varen.

Nieuwe elan

Er kwam een nieuwe directie en kamers, lounge en het restaurant werden gerenoveerd. De eigenaar van Hotel Landgoed de Wilmersberg is Agfra Holding, de beheers- en investeringsmaatschappij van de familie Fransen voorheen eigenaar van het reisconcern Arke Reizen. De directie bestaat nu uit Boudewijn en Githa van Vilsteren.

‘Sinds 2010 is er veel veranderd bij Landgoed de Wilmersberg,’ zo zegt Van Vilsteren. ‘Het hotel is voorzien van een nieuw elan, we zijn ambitieus en daar hoort een goede keuken bij. Met Ronald Bor halen we een gepassioneerde kok in huis die onze keuken naar het gewenste niveau kan tillen.’

Ronald Bor was na zes jaar sous-chef bij De Wanne toe aan een nieuwe uitdaging. ‘Het was altijd mijn ambitie om chef-kok te worden en bij Landgoed de Wilmersberg zie ik die wens in vervulling gaan.’

Reageer op dit artikel