nieuws

Nog drie Golden Tulips over naar Worldhotels

Hotel

Een verdere leegloop van ontevreden franchisenemers bij het noodlijdende Golden Tulip lijkt onafwendbaar, nu na het Belair hotel in Den Haag vrijwel zeker tenminste nog drie GT-hotels in Nederland de overstap maken naar Worldhotels.

Nog drie Golden Tulips over naar Worldhotels

Topman Robert Hornman van Worldhotels verklaart tegenover Misset Horeca dat Worldhotels in gesprek is met zeker 25 hotels in Europa die nu nog een franchise contract hebben met Golden Tulip.

‘Ik heb tot nu toe 25 aanvragen binnen. Drie daarvan zijn hotels in Nederland, waarmee we zeer concreet in onderhandeling zijn.’ Hornman wil vooralsnog geen namen noemen. Ook een aantal hotels in Duitsland, die nu de Golden Tulip-vlag voeren, overwegen over te stappen, aldus Hornman.

Nederlander Robert Hornman, vice-president Europa, Midden-Oosten en Afrika bij Worldhotels, betreurt de teloorgang bij Golden Tulip. ‘Maar ik ben ondernemer genoeg om namens mijn organisatie de kansen te pakken die er nu in de markt zijn.’

Reageer op dit artikel