nieuws

Palace Hotel Noordwijk sluit zich aan

Hotel

Het Palace Hotel in Noordwijk is aangesloten bij Great Hotels of the World. Het hotel wil hiermee vooral nieuwe – zakelijke – klanten trekken uit het Verenigd Koninkrijk.

Palace Hotel Noordwijk sluit zich aan

Er zijn drie niveaus van lidmaatschap bij Great Hotels of the World: luxury, premium of classic collection. Wereldwijd zijn er 250 hotels bij Great Hotels aangesloten, dit gebeurt alleen op uitnodiging. Het Palace hotel behoort tot de premium collection.

Het onafhankelijke Palace hotel met 120 kamers gaat gebruik maken van de diensten van Great Hotels of the World. Deze organisatie biedt vanuit het hoofdkantoor in Engeland onder meer wereldwijde reserveringen en sales & marketing services aan de aangesloten hotels.

Het Palace Hotel komt in de volgende editie van Great Hotels of the World Meetings, Incentive & Corporate Travel Collection Directory. Het hotel is exclusief af te huren voor vergaderingen of partijen.

Reageer op dit artikel