nieuws

Papendal pakt Dutch Hotel Award 2010

Hotel

Hotel en Congrescentrum Papendal bij Arnhem is de winnaar van de Dutch Hotel Award 2010. General manager Stella van der Sluis kreeg zojuist het verlossende telefoontje van juryvoorzitter Bas Tolmeijer.

Papendal pakt Dutch Hotel Award 2010

Papendal was samen met Dorint Amsterdam Airport en strandhotel Westduin in Vlissingen doorgedrongen tot de finale. Vorige week zijn de bedrijven door de jury bezocht. Papendal is met afstand de beste, zegt Bas Tolmeijer. ‘De kracht en motivatie van het team straalt tot ver buiten het eigen hotel. Veel leveranciers worden betrokken bij de onderneming en gasten geven spontaan blijk van waardering’.

‘Best bewaarde geheim’

Het winnende hotel wordt door het management zelf omschreven als het ‘best bewaarde geheim van Nederland’. Volgens de jury is daarmee niets te veel gezegd. ‘Dankzij het behalen van de Dutch Hotel Award kan Papendal z’n geheimen nu aan heel Nederland prijsgeven’.

Eigen broek ophouden

Hotel Papendal, eigendom van NOC NSF, was jarenlang de vaste accommodatie voor atleten. Nu het de eigen broek moet ophouden, bewerkt het hotel meer en meer de zakelijke markt en is daarin zeer succesvol.

Uitreiking vrijdag

Vrijdag 11 juni wordt de Dutch Hotel Award uitgereikt aan het winnende managementteam. Daarmee is Papendal het zevende hotel op rij dat de award in ontvangst mag nemen.