nieuws

Pulitzer Amsterdam wil marathonlopers trekken

Hotel

Met een speciaal Marathon Arrangement wil het Pulitzer Hotel in Amsterdam graag een graantje meepikken van de invasie van hardlopers tijdens de Amsterdam Marathon.

Pulitzer Amsterdam wil marathonlopers trekken

Dat sportevenement vindt op zondag 16 oktober voor de 36e keer plaats in de hoofdstad. Pulitzer afficheert het arrangement met de woorden: ‘voor hardlopers die het beste uit de marathon willen halen.’

Koolhydraten

‘De dag voor een marathon is het van belang om weinig vet en veel meervoudige koolhydraten te eten’, weet het hotel te melden. Pasta wordt aangeprezen als één van de leveranciers van die koolhydraten, ‘de belangrijkste brandstof voor het lichaam’.

Marathondiner

Het hotel heeft dan ook een speciaal marathondiner samengesteld, die de lopers voorafgaand aan het sportevenement kunnen verorberen. Het 3-gangenmenu in Restaurant Keizersgracht 238 is speciaal samengesteld uit voedende gerechten als Anti Pasti en Tagiliatelle.

Massages

Om nog beter in te spelen op de behoeftes van de lopers, biedt het hotel ze ook speciale pre- en post-marathonmassages. ‘Op deze manier kunnen lopers het maximale uit de Amsterdam Marathon halen’.

Voor informatie, deelname en reservering heeft het hotel een speciale website in het leven geroepen.