nieuws

Run op mooiste hotelkamer van NL in Christie’s

Hotel

Ter gelegenheid van de 300.000ste veiling van hotelkamerveiling.nl werd donderdag de mooiste hotelkamer van Nederland geveild in veilinghuis Christie’s. De veiling van dit arrangement bracht 1200 euro op. De opbrengst ging naar de stichting Peter Pan Vakantieclub.

Run op mooiste hotelkamer van NL in Christie’s

Het hoogste bod kwam van mede-eigenaar van Sandton Hotels, Rogier Braakman. ‘We zijn trots op de titel van de mooiste hotelkamer en schenken het arrangement aan één van onze meest gewaardeerde ambassadeurs.’

Het arrangement bestaat uit een overnachting, een speciale ontvangst bij Christie’s en een limousinerit met chauffeur. De opbrengst komt helemaal ten goede aan de Peter Pan Vakantieclub; een stichting die vakanties organiseert voor jongeren met een ernstige ziekte of handicap.

In de weken voorafgaand aan de veiling werd gestreden om de titel van de mooiste hotelkamer van Nederland. Dertien hotels waren genomineerd en uiteindelijk werd de verkiezing gewonnen door Sandton Hotel Château de Raay, op de voet gevolgd door Bilderberg Château Holtmühle.