Sandton Hotels groeit in buurlanden

Sandton Hotels groeit in buurlanden

Sandton Hotels bereidt flink uit buiten de landsgrens. De hotelketen gaat vijf nieuwe hotels in België en Duitsland toevoegen.

In België voert Sandton Hotels sinds eind januari het management over een designhotel in Kortrijk. Daarnaast staan er bij onze zuiderburen twee projecten op stapel in en nabij Nationaal Park Hoge Kempen. Verder opent Sandton in Brussel in 2010 een Pillows hotel.

De nieuwe vestiging in Duitsland komt in het bekende voormalige Siemens kuuroord. Het hotel gaat Sandton Resort Bayerischer Wald heten en verwacht rond Pasen de eerste gasten. De Nederlander Norbert de Wolf wordt general manager in de Duitse aanwinst van Sandton Hotels.

Sandton Resort Bayerischer Wald telt 64 tweepersoons en 12 eenpersoons hotelkamers. Door de bijzondere architectuur en allesomvattende faciliteiten is het een ideale locatie voor zowel zakelijk als privébezoek, laten de Sandton-eigenaren Gui de Vries en Rogier Braakman weten.

Sandton Hotels is een hotelketen die sinds 2004 bouwt aan een collectie karaktervolle drie- en viersterrenplus hotels op locaties in Nederland, België en Duitsland. De keten bestaat op dit moment uit vijftien vestigingen waaronder onder meer De Nederlanden in Vreeland, Paal 8 in Terschelling en Pillows Zwolle.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.