nieuws

Sandton start met HotelYourSelf-concept

Hotel

Sandton Hotels is gestart met een concept waarbij het een hotel voor een dag volledig uit handen geeft. Met het zogeheten HotelYourSelf-concept kunnen bedrijven als een soort van zakelijk of feestelijk evenement een compleet hotel voor een dag huren.

Sandton start met HotelYourSelf-concept

Bij het HotelYourSelf-concept bestiert een groep mensen (collega’s, zakelijke relaties, familieleden, vrienden) een dag en nacht een hotel en verricht onder begeleiding van professionals alle voorkomende werkzaamheden.

Ze bemannen de receptie, runnen de keuken, zorgen voor de bediening en aan het eind van de dag wordt ook de barman of –vrouw uit eigen kring gekozen. ‘Goed voor de teamspirit, voor zelfinzicht, het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, gezellig en inspirerend’, zegt Rogier Braakman van Sandton Hotels.

Volgens Braakman zal een relatie-evenement een andere invulling vragen dan een personeelsuitje of trainingssessie. ‘De Sandtonmedewerkers kunnen meer of minder actief in de begeleiding worden ingezet.’

Het HotelYourSelf Event is mogelijk vanaf 2.500 euro per dag, kent verschillende modules en is boekbaar bij alle Sandton Hotels in binnen- en buitenland.

Reageer op dit artikel