nieuws

Scandic Hotels strikt Jamie Oliver

Hotel

Scandic werkt sinds deze week samen met Jamie Oliver. Scandic wil zo het gastronomische niveau van de hotelketen verhogen. De eerste uitkomst van de deal is een speciaal kindermenu van de hand van Oliver.

Scandic Hotels strikt Jamie Oliver

Deze week is het samenwerkingscontract getekend. Het gaat om een samenwerking voor zeker drie jaar.

De eerste samenwerking tussen Scandic en Oliver betreft een speciaal kindermenu. Oliver stelt een kindermenu samen voor alle 150 hotels van de keten. Verder gaat Oliver de bestaande menu’s aanpassen met vooral verse producten.

‘We willen onze gasten een extra, gastronomische beleving geven waar ze nog lang over nadenken. En wat is meer inspirerend dan een maaltijd van de meest creatieve kok ter wereld’, vraagt ceo Frank Fiskers van Scandic zich af.

Jamie Oliver laat weten uit te zien naar de samenwerking met Scandic. ‘Ik heb wat onderzoek gedaan en ben onder de indruk van de manier hoe Scandic werkt’, aldus Oliver, die verder aangeeft kritisch te zijn in het selecteren van partners.

Reageer op dit artikel