nieuws

Sofitel en Novotel marathonhotels Eindhoven

Hotel

De Eindhovense hotels Sofitel en Novotel zijn dit jaar beiden het officiële hotel voor de Marathon Eindhoven op 12 oktober. De hotels stellen onder andere kamers, ontvangstruimtes en kleedruimtes ter beschikking voor de hardlopers.

Sofitel en Novotel marathonhotels Eindhoven

Daarnaast zijn er speciale arrangementen samengesteld voor de deelnemers van de 25ste editie van de marathon. Dit arrangement met onder andere een speciaal pastabuffet en wordt in Sofitel Cocagne Eindhoven aangeboden voor 80 euro en in Novotel Eindhoven voor 72 euro.

Keniaanse atleten krijgen de mogelijkheid om in de keuken hun gebruikelijke Keniaanse gerechten te bereiden. Verder worden er in het Sofitel beelden van voorgaande marathons getoond.

Volgens gm Paul Schuur van het Sofitel Cocagne Eindhoven en gm Marieke Lamberts van Novotel Eindhoven is sport toonaangevend voor Eindhoven. Beide gm’s laten weten trots te zijn een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvolle organisatie van de marathon.

Reageer op dit artikel