nieuws

Tweede overname in een week voor Fletcher

Hotel

Een dag na het melden van het overnemen van hotel Best Western Nieuwvliet-Bad komt Fletcher Hotels weer met overnamenieuws. De keten van topman Chris Luken neemt het vorig jaar failliet verklaarde café restaurant Duinzicht in Ouddorp over.

Tweede overname in een week voor Fletcher

Het nieuwe hotel gaat verder onder de naam Fletcher Hotel Duinzicht. Het bedrijf wordt voorzien van wellness, vergader- en feestzalen, restaurant, café, terrassen en 50 luxe viersterren kamers.

De eerste fase van Flechter Hotel Duinzicht bestaat uit een restaurant, café, terrassen en slechts 10 luxe hotelkamers. Deze eerste fase zal voor Pasen 2012 open gaan. De tweede fase omvat de bouw van 40 luxe hotelkamers, een wellness en zalen. De verwachting is dat deze tweede fase een jaar na aanvang wordt gerealiseerd.

De verwachting is dat het hotel werk gaat bieden aan zo’n 40 personeelskrachten en diverse seizoenwerkers. ‘Wij zien een grote behoefte aan een goed hotel-restaurant wat zal fungeren als huiskamer van de regio voor bruiloften, familie- en zakelijke partijen en natuurlijk voor een lunch of diner’, aldus Chris Luken, oprichter van Fletcher Hotels

Gisteren maakte Flechter bekend dat het Best Western Nieuwvliet-Bad in Zeeland overneemt. Per april wappert de vlag van Fletcher op het bekende Zeeuwse hotel.