nieuws

Unieke sneak preview Mint Hotel in Amsterdam-Centrum

Hotel

Aan en in het Mint Hotel wordt nog volop gebouwd. Maar gm Caroline Receveur gunde Misset Horeca wel alvast een sneak preview. Ze verklapte ook de openingsdatum van het grootste hotel van Amsterdam-centrum

Unieke sneak preview Mint Hotel in Amsterdam-Centrum

‘Die is 29 april’, aldus Receveur. ‘Ik wil wel de omzet van de Koninginnedag meepakken’, zegt ze tegenover Misset Horeca. Dat moet ook prima lukken, want er is op de begane grond een enorm terras gepland. ‘Om het hotel heen, in totaal 300 zitplaatsen.’

Op de bovenste etage van het grootste hotel van Amsterdam-centrum (553 kamers) is er dan nog de zogeheten Sky Lounge, met nog eens twee terrassen. De grootste daarvan biedt de gast een prachtig uitzicht op Amsterdam in bijna 360 graden.

In de Sky Lounge werd donderdagavond voor een select gezelschap een pre-openings party gehouden. Dat deed Receveur in samenwerking met de bureaus So PR, So Full of Flavour en HBMEO van Vincent van Dijk. De ‘hotelnomade’ presenteerde daar ook zijn minibar concept.

Receveur toonde trots de eerste hotelkamer. ‘Al zul je dan net zien dat het bed er niet is. De bedden staan ergens vast met een transport.’ Receveur staat te popelen om te beginnen in het naast het Centraal Station gelegen hotel. ‘Het fijne is dat ik echt vanaf het nulpunt kan beginnen en mijn eigen team samen heb kunnen stellen. We hebben er zin in.’

Reageer op dit artikel