nieuws

Vincent Pahlplatz gm Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Hotel

Vincent Pahlplatz is de nieuwe general manager van Crowne Plaza Den Haag – Promenade. Pahlplatz komt over van Golden Tulip Papendrecht waar hij sinds 1 juni 2010 verantwoordelijk was als general manager.

Vincent Pahlplatz gm Crowne Plaza Den Haag – Promenade

In Den Haag vervangt hij Jos Jumelet, die projectmanager voor de regio Randstad wordt bij Apollo Hotels & Resorts.

Het Crowne Plaza Den Haag- Promenade is geen onbekend terrein voor Vincent Pahlplatz. Hij was al eens twee jaar lang verkoopdirecteur.

De verantwoordelijkheden van Pahlplatz in Papendrecht zijn overgenomen door Remko Serkel. Serkel was als parkmanager verantwoordelijk voor Bosrijk, het vakantiepark van De Efteling. Hiervoor bekleedde hij diverse managementfuncties binnen Accor.

Reageer op dit artikel