nieuws

Wijn Paris Hilton flopt

Hotel

De wijn dieParis Hilton op de markt heeft gebracht, is een grote flop. De prosecco in blik met daarop de afbeelding van een goud geverfde naakte Paris Hilton wordt maar mondjesmaat verkocht. Ook hebben verschillende chefs de wijn afgekraakt, wat de verkoop evenmin bevordert.

Wijn Paris Hilton flopt

In Italië ligt een extra drempel, daar mag Prosecco helemaal niet in blik worden verkocht. De looks van de blonde diva alleen zijn dus niet voldoende om een wijn te verkopen. Al zal de nazaat van hotelondernemer Hilton daar zelf anders over denken.

Tegenvallende wijnverkoop

Volgens de maker van de wijn de steenrijke hotelerfgename Paris Hilton is de tegenvallende verkoop geen probleem. De man heeft al plannen om het drankje gewoon onder een andere naam op de markt te brengen.

Reageer op dit artikel