nieuws

Zaken-etage Holiday Inn IJmuiden vernieuwd

Hotel

Hippe kleurtjes op de muren, nieuw meubilair, flitsend tapijt. De bovenste etage van Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is in een nieuw jasje gestoken. Het hotel hoopt zo concurrerender te zijn in de snel krimpende corporate markt.

Zaken-etage Holiday Inn IJmuiden vernieuwd

Op de Conference & Events Floor bevindt zich het Meeting Break Buffet, het Business Centre en diverse conferentiezalen. De nieuwe look & feel moet zorgen voor een meer eigentijdse uitstraling. Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach, finalist in de strijd om de Dutch Hotel Award 2006, moet het overigens niet alleen hebben hip en trendy.

Een veel belangrijker usp is de omgeving: het strand van IJmuiden, de Kennemerduinen en het uitzicht op de Noordzee. De jachthaven Seaport Marina ligt binnen handbereik.

Klimtoren

Met 146 kamers, 13 multifunctionele zalen, een dakterras en een à la carte restaurant mikt het hotel sterk op de zakelijke markt. Het kan evenementen tot duizend man aan. Pal voor het hotel is een klimtoren voor teambuildingactiviteiten.

Reageer op dit artikel