nieuws

‘Oudste conferentieoord van Nederland verbouwd

Hotel

Het Woodbrookershuis, naar eigen zeggen het oudste conferentieoord van Nederland, in Barchem is verbouwd. De vernieuwde accommodatie verandert ook van naam: Woodbrooke Hotel. Het hotel telt niet alleen kamers en studio’s, maar ook trouwlocatie de Boskapel, brasserie, terras en slaaphuisjes.

‘Oudste conferentieoord van Nederland verbouwd

Het hotel heeft drie sterren, telt dertig kamers en de brasserie heeft zo’n negentig couverts. Op het terras kunnen zo’n negentig gasten zitten. Vrijdag 11 mei wordt het hotel officieel geopend na een renovatie van vier maanden.

De nieuwe directie van het hotel bestaat uit Hans Wiedenhof en Lisa Pit. Zij kiezen voor een biologische en streekgebonden keuken. Op het terrein hebben ze tevens twee slaaphuisjes gerealiseerd met 18 eenpersoonskamers. ‘Hier kunnen gasten heel eenvoudig slapen zoals de Woodbrookers dat vroeger deden.’

Woodbrooke is volgens de eigenaren de oudste conferentie locatie van Nederland. Vergaderen kan er in één van de vergaderzalen, workshops worden gegeven in het Atelier.

Reageer op dit artikel