nieuws

Elk weekend ander bed voor Serious Request

Hotel

Hampshire Hotels gaat 52 vouchers veilen voor 3FM Serious Request in Enschede. Onder het motto ‘Elk weekend een ander bed’ krijgt de hoogste bieder overnachtingen voor ieder weekend van het jaar in een ander hotel van de keten.

Elk weekend ander bed voor Serious Request

De hoogste bieder krijgt 52 vouchers voor ieder weekeinde van het jaar in een ander Hampshire-hotel. De ‘hotelreis’ begint in Enschede, in 2012 de thuishaven van het Glazen Huis van 3FM Serious Request, en eindigt in Leeuwarden, dat volgend jaar gastheer is van de actie.

Iedere voucher staat voor één overnachting voor twee personen inclusief ontbijt. De vouchers zijn vrij overdraagbaar aan derden, zodat ook bedrijven de gelegenheid hebben om mee te bieden voor hun medewerkers.

Oester en bubbels voor goede doel

Hampshire is hotelpartner van 3FM. Behalve de vouchers veilt het ook voor honderd personen oesters en bubbels op locatie met een FLO Bar, gesponsord door brasserie Flo Amsterdam, Eindhoven en Maastricht.

Het Glazen Huis staat dit jaar in Enschede en is onderdeel van 3FM Serious Request. In samenwerking met het Rode Kruis geld ingezameld voor onderzoek tegen babysterfte.

Bron: APS

Reageer op dit artikel