nieuws

Gast ruim twee weken dood in watertank hotel

Hotel

Een hotel in Los Angeles in de Verenigde Staten heeft een macabere vondst gedaan. Woensdag 20 februari is in de watertank van het hotel een lichaam gevonden van een vermiste toeriste. Gasten van het hotel hadden al opmerkingen gemaakt over de bijzondere smaak van het drinkwater.

Gast ruim twee weken dood in watertank hotel

Het lichaam van de vermiste Canadese toeriste Elisa Lam heeft volgens de Amerikaanse autoriteiten zeker twee weken in de watertank van het hotel gelegen. De Canadese was eind januari gast in het hotel.

Hotelgasten hadden al een vreemde smaak in het water opgemerkt, maar deze klachten zetten niemand aan om eerder een kijkje in de watertank te nemen. Pas toen er problemen kwamen met de waterdruk ging een technisch team het dak op om in de watertanks te kijken. De autoriteiten denken dat het lichaam van de vrouw ruim twee weken in de watertank heeft gelegen.

Het lichaam is vrijwel zeker dat van een vrouw van 21 uit Canada die op 31 januari in het hotel is geweest. Haar ouders gaven haar begin februari als vermist op.

Toeristen vertelden tegen de nieuwszender CNN vol afschuw over hun ervaringen. Zij hebben het water gedronken, ermee gedoucht en er hun tanden mee gepoetst.

Reageer op dit artikel