nieuws

Aspergeprijs voor hotelier Camille Oostwegel

Hotel

Hotelier Camille Oostwegel is in het College hotel in Amsterdam door de Nationale Aspergepartij uitgeroepen tot Meest ondernemende Limburger. Oostwegel heeft daarvoor de Gouden Asperge gekregen, een ring van witgoud in de vorm van een asperge.

Aspergeprijs voor hotelier Camille Oostwegel

De Nationale Aspergepartij is een jaarlijks terugkerend evenement in The College Hotel in Amsterdam. Ruim 300 beslissers uit het bedrijfsleven, culturele, en publieke sector kwamen deze week samen om de opening van het aspergeseizoen te vieren en om de Gouden Asperge te bepalen en uit te reiken.

In het bestuur van de Nationale Aspergepartij zitten: Emiel de Sévrèn Jacquet (Greenberg Nielsen Finance Recruiters ), Dries van der Vossen (Bilderberg Hotels), Dennis Martens (Schaap en Citroen Juweliers), Martijn Kwast (Kwast Wijnkopers), en Ferry Meijer (Optimix). In het Comité van Aanbeveling zitten Didi Whitlau (MHW Consult), ondernemer Willem Sijthoff en architect Ed Veenendaal. 
Camille Oostwegel is met name bekend door zijn Limburgse hotels Kruisheren, Château Neercanne en Château St. Gerlach. Laatst genoemde hotel is onlangs lid geworden van het prestigieuze samenwerkingsverband Relais et Châteaux. Dit is een internationale organisatie waarvan de mooiste hotels en restaurants lid zijn.

Reageer op dit artikel