nieuws

Hotelplannen complex Piri Reïs Amsterdam

Hotel

In het Amsterdamse complex Piri Reïs komt waarschijnlijk een hotel. Dichtbij.nl schrijft dat stadsdeel West toestemming heeft gegeven om het bestemmingsplan te wijzigen voor de realisatie van de horecagelegenheid.

Hotelplannen complex Piri Reïs Amsterdam

Er zijn plannen om een hotel te openen in het complex Piri Reïs aan de Witte de Withstraat in Amsterdam, zo meldt Dichtbij.nl. Stadsdeel West heeft volgens het artikel toestemming gegeven om het bestemmingsplan te wijzigen, zodat het hotel kan worden gerealiseerd.

Aanpassing bestemmingsplan

Voor het hotel, dat waarschijnlijk eind jaar wordt gerealiseerd, is een ruimte van 515 vierkante meter verhuurd, aldus Dichtbij.nl. Eind augustus zou toestemming zijn gegeven voor de aanpassing van het bestemmingsplan.

Moskee

Piri Reïs is gelegen tussen de Witte de Withstraat en de Baarsjesweg. Behalve koop- en huurwoningen zijn er ook bedrijfsruimtes. In het pand huisvest onder andere een grand café. Voor het pand wordt op dit moment gewerkt aan de realisatie van de Westermoskee.

Reageer op dit artikel