nieuws

IHG heeft groeiplannen in Duitsland

Hotel

InterContinental Hotels Group heeft groeiplannen in Duitsland. De organisatie heeft een contract gesloten met Bierwirt & Kulith hotelmanagement voor de ontwikkeling van nieuwe concepten, te beginnen met een Holiday Inn in met 297 kamers in Hamburg.

IHG heeft groeiplannen in Duitsland

De ontwikkeling van nieuwe hotelconcepten door InterContinental Hotel Group (IHG) in samenwerking met Bierwirht & Kulith hotelmanagement wordt gemeld door de website 6minutes.be.

Holiday Inn

Beide partijen hebben inmiddels een contract ondertekend voor de bouw en exploitatie van een Holiday Inn-hotel in Hamburg.

Hamburg City Nord krijgt 297 kamers, wordt gerealiseerd in de omgeving van de luchthaven en moet volgens het artikel worden opgeleverd in de herfst van 2016.

Holiday Inn Express

Volgens 6minutes.be blijft het echter niet bij dit ene hotel. In het artikel staat dat het nieuwe akkoord voorziet in de komst van diverse brands van de hotelgroep, zoals Holiday Inn, Crowne Plaza en Holiday Inn Express.

Amstel-hotel

IHG exploiteert op dit moment 61 hotels in Duitsland. 6minutes schrijft dat het kameraanbod in 2020 moet zijn verdubbeld. In Nederlands is het eigenaar van onder andere het Amstel-hotel in Amsterdam.

Reageer op dit artikel