nieuws

Grote transformatie’ Krasnapolsky Amsterdam

Hotel

NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam gaat op de schop. De ‘grootschalige transformatie’ wordt uitgevoerd door de hoofdstedelijke interieurstudio D/Dock en de Spaanse interieurontwerper Ramon Esteve en gaat naar verwachting ongeveer twee jaar in beslag nemen.

Grote transformatie’ Krasnapolsky Amsterdam

In juni dit jaar kocht de Europese asset manager AXA Real Estate Investment Manager NH Grand Hotel Krasnapolsky van NH Hoteles. Het Amsterdamse vijfsterrenhotel wordt onderworpen aan een ‘grootschalige transformatie, die naar alle verwachting ongeveer twee jaar in beslag zal nemen’.

Restyling

Alle 282 kamers, de openbare ruimten, de f&b-faciliteiten en de conferentiezalen krijgen een volledige restyling, die wordt uitgevoerd door de Amsterdamse interieurstudio D/Dock en de Spaanse interieurontwerper Ramon Esteve.

Boutiquehotel

‘Het grootschalige karakter van het hotel zal plaatsmaken voor een boutiquehotel’, zo wordt gemeld in een persverklaring. Na de restyling zal Krasnapolsky ook beschikken over een fullservicerestaurant met bar, een fitnesscentrum en een luxe spa.

Heropening maart 2016
Krasnapolsky blijft tijdens de grootscheepse verbouwing geopend. Naar verwachting zal het vernieuwde hotel de deuren begin maart 2016 officieel heropenen.

Reageer op dit artikel