nieuws

PSV legt hotelmanager Ronald Kooistra vast

Hotel

Ronald Kooistra, general manager van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne, stapt over naar voetbalclub PSV. Kooistra is door de Eindhovense topclub vastgelegd om de gastvrijheid bij PSV voor supporters en zakelijke relaties naar een hoger plan te tillen.

PSV legt hotelmanager Ronald Kooistra vast

Kooistra treedt uiterlijk 1 december in dienst bij PSV. De aanstelling van Kooistra is bekend gemaakt door Tiny Sanders, directeur van PSV. Dinsdagmiddag is het personeel van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne, onderdeel van Accor, ingelicht over het aanstaande vertrek van hun general manager.

Kooistra krijgt een gezichtsbepalende functie binnen PSV. PSV brengt de commerciële activiteiten van de zakelijke relaties, evenementen en facilitaire diensten bij elkaar en heeft daarvoor een nieuwe functie bepaald.

‘De nieuwe vacature die hierdoor ontstaat is gezichtbepalend voor het gewenste veranderingsproces en het begrip gastvrijheid bij PSV voor supporters en zakelijke relaties op een hoger niveau te brengen’, aldus Sanders op ED.nl.

De 44-jarige Ronald Kooistra werkt zeventien jaar voor het Eindhovense hotel. De laatste twee jaar in de functie van general manager. Begin dit jaar sloot Kooistra nog een grootscheepse verbouwing van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne af. Er is nog geen opvolger aangesteld voor de vertrekken Kooistra.

Reageer op dit artikel