nieuws

Tool geeft kamerprijs op basis van reviews

Hotel

Een nieuwe tool maakt het mogelijk om op een snelle en geautomatiseerde manier hotelkamerprijzen te bepalen op basis van reviews op TripAdvisor. Op deze manier kunnen hoteliers betere prijsstrategieën toepassen.

Tool geeft kamerprijs op basis van reviews

Volgens initiator van de tool IDeaS gaat het om de eerste geïntegreerde oplossing die de correlatie legt tussen het reviewen van hotels en de invloed hiervan op kamerprijzen. IDeaS moet volgens de bedenkers hoteliers helpen om betere kamerprijzen vast te stellen.

In de hotellerie is al langer duidelijk dat de impact van online reputatie groeit. Meer hotels zijn daarbij op zoek hoe reviews en andere uitingen op sociale media van invloed kunnen zijn op de gevoerde prijsstrategie.

Reageer op dit artikel