nieuws

Nieuw management voor drie Park Plaza hotels

Hotel

Park Plaza Amsterdam Airport in Lijnden, Park Plaza Utrecht en Park Plaza Eindhoven, hotels van de PPHE Hotel Group, hebben nieuwe managers. Jenny Noz gaat van Utrecht naar Lijnden. Shaun Broers gaat van Eindhoven naar Utrecht en zijn functie in Eindhoven wordt ingevuld door Veronique van Bree.

Nieuw management voor drie Park Plaza hotels

De PPHE groep heeft naast Park Plaza hotels ook art’otel in haar portefeuille en Arenaturist. PPHE is eigenaar, beheerder en franchisegever van hotels.

Jenny Noz

Jenny Noz (44 jaar) heeft ruim zeven jaar ervaring binnen de PPHE Hotel Group en bekleedde voorheen de functie als hotel manager van Park Plaza Utrecht (120 kamers). In haar nieuwe functie heeft ze de leiding over een hotel met 342 kamers. Noz volgt Maarten Arlman op die na bijna drie jaar het hotel verlaten heeft. Volgens zijn LinkedIn-pagina zoekt hij nog een nieuwe baan.

Shaun Broers

Shaun Broers (32 jaar) heeft zich in November 2012 aangesloten bij de PPHE Hotel Group als hotel manager van Park Plaza Eindhoven. Nu, bijna twee jaar later verruilt hij zijn positie in Eindhoven voor een hotel managersfunctie bij Park Plaza Utrecht. Broers: ‘Ik probeer elke situatie vanuit het positieve te zien.’

Veronique van Bree

Veronique van Bree (42 jaar) heeft ervaring opgedaan bij de Bilderberg hotel groep als operational coördinator. Zij heeft zich in augustus aangesloten bij de PPHE Hotel Group en wordt hotel manager bij Park Plaza Eindhoven. Haar managementstijl omschrijft ze als doelgericht en toegankelijk.

Reageer op dit artikel