nieuws

Best Western International vestigt in Bhutan

Hotel

De hotelketen Best Western International opent midden 2015 een nieuw hotel in Bhutan en is daarmee een van de eerste grote internationale hotelketens in het land.

Best Western International vestigt in Bhutan

De keten heeft drie luxe-categorieën: regulier, plus en premier. Het hotel in Bhutan is een Best Western Plus met faciliteiten als een fitnesscentrum, spa, bar, conferentieruimtes en een terraslounge. Gasten hebben de daarbij keuze uit twee restaurants, waarvan één met traditioneel Bhutaanse keuken. Totaal komen er 41 kamers.

Thimphu
Het hotel vestigt zich in de Bhutaanse hoofdstad Thimphu. Met deze nieuwe Western vergroot de keten zijn assortiment in Azië en het Midden-Oosten naar ruim 200 hotels in 24 landen. Eerder al opende Best Western Hotels voor het eerst in Myanmar en Sri Lanka.

Wereldwijd

Best Western Hotels heeft wereldwijd ongeveer 4000 hotels, verspreid over 100 landen. Dit jaar opende ook een Best Western hotel in Amsterdam.

Reageer op dit artikel