nieuws

Hotel bezorgt kamer op gewenste locatie

Hotel

Hotelketen Scandic komt met een mobiele hotelkamer op locatie. Gasten kunnen nu zelf bepalen waar ze willen overnachtingen. Via de dienst Scandic to Go zijn al overnachtingen geboekt in het centrum van Stockholm en op het strand ergens in het zuiden van Zweden.

Hotel bezorgt kamer op gewenste locatie

Met Scandic to Go speelt hotelketen Scandic in op de toenemende vraag van ‘belevingsslapen’. Hotelgasten willen vaker op bijzondere manieren en bijzondere locaties overnachten en daarvoor heeft Scandic een dienst bedacht.

Gasten kunnen een mobiele unit reserveren en aangeven waar ze willen overnachten. De mobiele kamer heeft een omvang van 18 vierkante meter en bestaat uit twee bedden, een badkamer en een terras. In de unit is wifi en dagelijks worden ontbijt, schone handdoeken en toiletartikelen geleverd.

Tot dusver heeft de unit van Scandic al gestaan in het centrum van Stockholm, ergens op het strand in het zuiden van Zweden en bij een meer in Finland. Een overnachting in deze mobiele hotelkamer kost ruim 260 euro per overnachting.

Reageer op dit artikel