nieuws

NH Hotel Group introduceert NH Collection in Latijns-Amerika

Hotel 788

NH Hotel Group heeft met de opening van NH Collection Mexico City Reforma het upper-upscale merk NH Collection officieel geïntroduceerd in Latijns-Amerika.

NH Hotel Group introduceert NH Collection in Latijns-Amerika
WWW.DAVIDURIBEFOTOGRAFO.COM

De introductie van het merk in Latijns-Amerika is in lijn met het strategisch vijfjarenplan, dat begin 2014 is ingezet, waarin expansie één van de belangrijkste pijlers is.

De lancering vond plaats in het bijzijn van de Mexicaanse Minister van Toerisme, Enrique de la Madrid, en de Spaanse Ambassadeur in Mexico, Luis Fernández-Cid de las Alas Pumariño.

Ook de Co-Chairmen van NH Hotel Group, Alfredo Fernández Agras en José Antonio Castro Sousa, de Global Managing Director, Ramón Aragonés, en de Managing Director America, Eduardo Bosch, waren aanwezig bij deze belangrijke mijlpaal.

Toeristische sector

‘De toeristische sector in Mexico groeit snel, maar is ook zeer concurrerend’, aldus de minister van toerisme. ‘De aanwezigheid en strategische inzet van hotelketens als NH Hotel Group in Mexico en Latijns-Amerika is goed nieuws, zo kunnen we bezoekers premium hotels bieden in topsteden door het gehele land.’

Op dit moment exploiteert NH Hotel Group in Amerika 60 hotels in 11 landen, waarvan 19 hotels onder het merk NH Collection in Argentinië, Chili, Colombia, Ecuador en Mexico.

‘De lancering van NH Collection in Latijns-Amerika onderstreept onze strategische focus in deze regio’, aldus Ramón Aragonés, Global Managing Director van NH Hotel Group.

Vier hotels in twee jaar

NH Hotel Group zal haar NH Collection portfolio in Latijns-Amerikaanse steden blijven uitbreiden. Naar verwachting zullen er tussen 2016 en 2018 nog vier NH Collection hotels openen in Mexico en Chili. Dit najaar zal in de Mexicaanse stad León het nieuwe NH Collection León Poliforum de deuren al openen voor gasten.

NH Collection Mexico City Reforma is gelegen in het hart van de financiële en toeristische wijk van Mexico City. Het onlangs gerenoveerde hotel beschikt over 306 kamers met het 34 cm dikke NH Collection Sleep Better matras, regendouche, led-tv en Nespressomachine.

Hoogwaardige gastronomie is één van de pijlers van het merk NH Collection. In NH Collection Mexico City Reforma kunnen gasten terecht bij restaurant Obvio, dat het beste van de Mexicaanse keuken combineert met internationale smaken.

Het hotel beschikt daarnaast over een ronde bar, Bar 155, waar gasten kunnen proeven van Europese cocktails met Mexicaanse invloeden en verse groente- en fruitsappen.

Reageer op dit artikel